DRUGACIJI POGLED NA SVET

SVE STO VAMA TREBA NA INTERNETU

Mi izrađujemo sajtove, pravimo kampanje i promovišemo mala i srednja preduzeća na internet

WEB DIZAJN

Nećemo vam objašnjavati kako se izrađuje sajt ili kako isti pravimo, već ćemo pokušati da vam objasnimo šta vi konkretno dobijate, ako izaberete nas da izradimo vaš sajt i time opravdamo vaš uložen novac.

SEO

Zato ne čekajte da Vaša konkurencija bude bolje rangirana od Vas. Kontaktirajte nas i iskoristite prednosti digitalnog marketinga sa Google AdWords servisom.

FACEBOOK

Kada ste prisutni na Facebook-u , samim tim je vaš posao deo tih razgovora i pa vi imate pristup najmoćnijoj vrsti marketinga,od usta do usta tj. preporukama između prijatelja.

GOOGLE

Ako želite da se reklamirate na internetu, najbolji način za oglašavanje je Google-ov servis AdWords. Pomoću AdWords se oglašavate na Google pretrazi, partneriskim sajtovima Googla i na Google Displey mreži.

Budimo u kontaktu...

O NAMA

Mi više volimo da naša dela pričaju o nama, zato pogledajte naš portfolio
Pravimo i razvijamo fantasticne stvari sa strascu jos od 2002.

Responsive je tim mladih eksperata u web dizajniranju, web programiranju, IT tehnologijama i digitalnom oglašavanju.

Mi smo brzi kad treba, mi smo detaljni kad treba, mi se prilagođavamo klijentima, mi držimo do sebe i nikada ne odustajemo.

Tim mali, ali odabrani, uvek spreman za velika dela, koji se ne plaši budućnosti i veruje da u Srbiji može da se radi pošteno, kvaliteno i profesionalno.Tim mali, ali odabrani, uvek spreman za velika dela, koji se ne plaši budućnosti i veruje da u Srbiji može da se radi pošteno, kvaliteno i profesionalno.

Želja nam je ostavimo trag na internetu.

 • WEB DIZAJN

  Prvi sajt smo napravili davne 2002. godine

 • SEO & SEM

  Većina naših sajtova je u vrhu pretraga

 • ADVERTISING

  Internet oglašavanje je naša jača strana

 • FOTOGRAFIJA

  Imamo iskustvo sa preko 30.000 slika

Responsive Tim

Responsive je tim mladih eksperata u web dizajniranju, web programiranju, IT tehnologijama i digitalnom oglašavanju.
Aploadovana slika

Bojan Krstic

CEO & PR Manager
Bojan je neprikosnoveni lider Responsive tima. Dinamičan, često veoma energičan i impulsivan ima tendenciju da postane odličan lider. On je veliki motivator, čiji neiscrpni optimizam inspiriše ostatak tima da daju sve od sebe.
Aploadovana slika

Tomislav Petrovic

Project Manager & Photographer
Toma zbog svog bogatog iskustva u programiranju i računarskim tehnologijama uvek nađe najbolje moguće rešenje za svaki problem. Metodičan i detaljan pristup rešavanja problema mu pomaže da se bave zahtevnim i teškim situacijama ili pitanjima. Zaljubljenik u fotografije i nove računarske tehnologije.
Aploadovana slika

Nikola Jovanovic

Web developer & Programmer
Nikola je mladi i talentovani programer, koji teži savršenstvu. On je ljubitelj novih tehnologija i uvek željni novih znanja i iskustava. On uživa u primeni novo stečene veštine za njegov rad i da je spremna da se uhvati u koštac sa svakim izazovom postavljen na njega. On je dobar radnik, snažno posvećen svom poslu.
Aploadovana slika

Milica Krivokapic

Translator & Editor

Koliko košta izrada sajta?

POSLEDNJI BLOGOVI

Ovde delimo nasa misljenja sa vama

Budimo u kontaktu

Imate bilo kakvo pitanje? Pošaljite na poruku. Odgovorićemo vam u roku od 24 sata.