Izrada sajta

Kolika god da košta izrada sajta, ko plaća reći će „mnogo je“, a ko izrađuje reći će „malo je“.

Zato nećemo vam objašnjavati kako se izrađuje sajt i zašto smo bolji od ostalih, već ćemo pokušati da vam objasnimo šta vi tačno dobijate ako izaberete nas da izradimo vaš sajt i time opravdamo vaš uložen novac.

Pre nego što potrošite vaše dragoceno vreme da pročitate ovo predlažemo da pogledate naše reference tj. portfolio sajtova koje smo izradili pa ako vam se naš rad dopada vratite se da pročitate nastavak.

Sajtovi su prilagođeni trendovima u 2018. godini

Svi naši sajtovi su dinamični jer koristimo WordPress, savremeni jer su prilagodljivi smart telefonima i tabletima – responsive dizajn, funkcionalni jer su „user frendly“, društveni jer su povezani sa društvenim mrežama i optimizovani za Google.

Mi verujemo da je cena je kvalitet, a kvalitet cena

Da bi prodali vaše proizvode ili usluge, posao morate obavljati profesionalno i kvalitetno. Da bi vaš posao bio kvalitetan i profesionalan, morate vaš rad i trud naplatiti. Kvalitet i cena su uzajamno povezani.

Zato mi ne izrađujemo jeftine sajtove! Ali ne izrađujemo ni skupe sajtove! Mi izrađujemo sajtove koji svojim kvalitetom direktno opravdavaju uložen novac tj. vašu investiciju.

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, novac će vam biti vraćen.

Cena izrade sajta

Odaberite kakav sajt želite i kontaktirajte nas. Ukoliko ne možete sami da procenite ili odlučite kakav vam je sajt neophodan pozovite nas i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da odaberete pravi paket.

[rpt name=“webdesign“]

Napomena: U cenu nije uračunat PDV i ne obračunava se.

Svaki paket izrada sajta sadrži sledeće:

Svaki sajt ima kontakt formu, lokaciju, galeriju slika, integraciju sa društvenim mrežama. Uz svaki paket ide BESPLATAN .rs ili .com domen na godinu dana
kao i BESPLATAN hosting na godinu dana.

Nakon isteka godinu dana obnova domena i hostinga zavisi od odabranog paketa.


Napraviti sajt nije nauka, ali napraviti profesionalni sajt odnosno alat koji će vam doneti novac, zadovoljiti vas kao klijenta, nas kao nekoga ko to izrađuje i vašeg posetioca je definitivno teško.

Zato mi ne želimo da izradjujemo jeftine sajtove. Naši sajtovi su priča za sebe zato predlažemo da pogledate naše radove – portfolio.

Izrada sajta u Srbiji je degradirana, nažalost kao i većina toga, upravo zbog svega toga želimo da se kvalitetom izdvojimo iz mase.